Autonpesu

Autonpesu

Autonpesulla lisää bisnestä ja kannattavuutta

Autojen pesupalvelut ovat huomattava osa huolto- ja liikenneasemien sekä kauppaketjujen liiketoimintaa – joillakin liikepaikoilla jopa tärkein tuottojen lähde. Luotettavilla ja nopeilla autonpesukoneilla sesonkiaikojen pesukapasiteettia voidaan nostaa merkittävästi. Monipuoliset lisäarvopalvelut, kuten vahaus tai renkaankiillotus, lisäävät puolestaan pesun vetovoimaa ja nostavat pesujen keskihintaa. Loistava pesutulos ja miellyttävä pesukokemus lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja houkuttelevat asiakkaan pesuun toistekin.

Teknistä etumatkaa ja luotettavaa kumppanuutta

Tammermatic Groupilla on lähes 50 vuoden kokemus henkilöautojen pesukoneiden ja raskaan kaluston pesujärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta. Tarjoamme asiakkaillemme teknistä edelläkävijyyttä ja luotettavaa kumppanuutta pesuliiketoiminnassa.

Perehdymme aina asiakkaidemme tarpeisiin ja etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat, yksilölliset ratkaisut. Johtoajatuksenamme on aina auttaa asiakkaitamme tuottamaan autonpesulla puhtaasti parempaa tulosta.

Seitsemän minuutin pesuajassa pystyy pesemään noin kahdeksan autoa tunnissa. Vähentämällä autonpesuajasta 20 %, voi tunnissa pestä noin kymmenen autoa – eli kahdeksassa tunnissa jopa 16 autoa aiempaa enemmän. Tämä tarkoittaa esimerkiksi 15 euron pesuhinnalla 240 euron päivittäistä lisätuottoa. 30 sesonkipäivän aikana liikevaihto kasvaa jopa 7200 eurolla, mikä tarkoittaa viiden vuoden investoinnissa huikeaa 36 000 euron lisätuottoa puhtaasti pesukapasiteettia nostamalla.

Tammermaticin T700-autonpesukoneet mahdollistavat parhaimmillaan jopa 30 % nopeamman pesuajan

Harjaton pesu, ShineLux-kestokiillotuspesu, renkaankiillotus, sisäänajoesipesu ja markkinoiden paras pesutulos mahdollistavat pesun keskihinnan kasvattamisen esimerkiksi 15 eurosta 18 euroon. Tämä nostaa liikevaihtoa ja kannattavuutta jopa 20 %:lla.