Autonpesu Automaattikoneet – T700-sarja Tammermatic T700 Jet

Tammermatic T700 Jet

Tammermatic T700 Jet – tehokasta puhtautta harjattomasti

Täysin harjaton pesu asiakkaille, jotka haluavat täydellisen ja nopea pesun ilman harjoja. T700 Jet pesee auton kiiltävän puhtaaksi edestakaisin liikkuvilla korkeapainesuihkuilla, jotka puhdistavat myös ajoneuvon haastavat kolot. Kemikaalien pesu- ja ylityskohtainen säätömahdollisuus luo mahdollisuuden muokata pesuohjelmista pesuolosuhteisiin sopivat kokonaisuudet. 
Erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin kehitetty kone puhdistaa tehokkaasti myös haastavan muotoiset ajoneuvot – eivätkä lisävarusteetkaan, kuten vetokoukut, takalasinpyyhkijät, sivupeilit, lisävalot tai suksiboksit, hankaloita pesua.

Harjaton pesu

Tammermatic T700 Jet on täysin harjaton pesukone, joka puhdistaa ajoneuvon tehokkaasti edestakaisin liikkuvilla korkeapainesuihkuilla.

Pyöränpesu

Pyörän esipesu ja korkeapainepesu puhdistavat renkaiden ja vanteiden jokaisen kolon kiiltävän puhtaaksi.

Korkeapainesuihkut

Oskilloivat, kääntyvät korkeapainepistesuihkut puhdistavat tehokkaasti sellaisetkin pinnat, joihin harjat eivät ylety. Pistesuuttimilla saadaan veden paine säilymään kauimmaiseen pintaan nähden riittävänä.

Korkeapainepesu

Koneessa voidaan käyttää samanaikaisesti sivu- ja kattoramppeja, jolloin korkeapainesivusuihkut puhdistavat auton sivut ja katon yhdellä ylityksellä. Tämä säästää merkittävästi pesuaikaa.

Muodontunnistus

T700 Jet mittaa auton sivuprofiilin ja ohjaa sen avulla kattoharjaa ja kattosuutinta kiertämään kaikki esteet. Nyt samalla ohjelmalla voidaan turvallisesti pestä myös suksiboksit ja lava-autot. Väärä ohjelmavalinta ei ole enää mahdollista.

Optimoitu pesulopetus

Pesun lopetus ajoneuvon perään helpottaa hallista ulos ajamista, nopeuttaa pesua ja tekee pesutilanteesta entistäkin asiakasystävällisemmän.

Kemikaalien etäsäätö

Pesuaineiden käyttöä voidaan helposti säätää ohjelma- ja ylityskohtaisesti etäyhteydellä, mikä mahdollistaa kemikaalikulutuksen säädön jopa keliolosuhteiden mukaisesti. Tämä tuo merkittävää säästöä kemikaalikustannuksiin ja mahdollistaa loistavan pesutuloksen.

Kaukomonitorointi

Koneen toimintavarmuutta lisäävä kaukomonitorointi mahdollistaa pesukoneen teknisten tietojen analysoinnin sekä pesukoneen etäsäätämisen ja koneen tapahtumien seuraamisen live-kuvan välityksellä internet-selaimen kautta.