Autonpesu Automaattikoneet – T700-sarja Tammermatic T700 Lux

Tammermatic T700 Lux

Tammermatic T700 Lux – puhdasta pienimpiäkin yksityiskohtia myöten

T700 Luxissa yhdistyvät harjattoman pesun ja harjapesun monipuoliset ominaisuudet, jotka mahdollistavat auton pesemisen puhtaaksi pienimpiäkin yksityiskohtia myöten – auton maalipintaa säästäen. T700 Lux tarjoaa markkinoiden parasta autonpuhdistusta ja sopii hyvin myös hellävaraista käsittelyä vaativille ajoneuvoille.

Lisätietoja

Muodontunnistus

Täysautomaattinen muodontunnistus mittaa auton sivuprofiilin ja ohjaa sen avulla kattoharjaa ja kattosuutinta kiertämään kaikki esteet. Nyt samalla ohjelmalla voidaan turvallisesti pestä myös suksiboksit ja lava-autot. Väärä ohjelmavalinta ei ole enää mahdollista.

Sivuharjat kallistuvat auton muodon mukaisesti, jolloin saadaan myös auton sivuikkunan yläreunat puhtaiksi.

Nopeimmat pesut

Nopeimmat pesut saavutetaan yhtäaikaisilla toiminnoilla. Pesuohjelmiin voidaan valita jopa kuusi yhtäaikaista toimintoa samalla auton ylitysliikkeellä.

Pesun lopetus ajoneuvon perään helpottaa ja nopeuttaa hallista ulos ajamista ja tekee pesutilanteesta entistäkin asiakasystävällisemmän.

Seuraava pesu voidaan maksaa edellisen pesun ollessa käynnissä, mikä lyhentää pesutapahtumaa luottokorttikäytössä noin kaksi minuuttia.

Kemikaalien etäsäätö

T700 Lux -koneessa on kaikki pinnat ja erityiskohteet kattava pesuaineiden levitys. Pesuaineiden käyttöä voidaan helposti säätää ohjelma- ja ylityskohtaisesti myös etäyhteydellä, mikä mahdollistaa kemikaalikulutuksen säädön keliolosuhteiden mukaisesti. Tämä tuo merkittävää säästöä kemikaalikustannuksiin ja mahdollistaa optimoidun pesutuloksen.

Kaukomonitorointi

Koneen toimintavarmuutta lisäävä kaukomonitorointi mahdollistaa pesukoneen teknisten tietojen analysoinnin sekä pesukoneen etäsäätämisen ja koneen tapahtumien seuraamisen live-kuvan välityksellä internet-selaimen kautta.

Renkaankiillotus

Kiillotusominaisuus viimeistelee renkaan hohtavaksi. Lisäominaisuus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja mahdollistaa myös pesun keskihinnan nostamisen, mikä puolestaan lisää pesutoiminnan kannattavuutta.

Pyöränpesu

Pyörän esipesu ja korkeapainepesu puhdistavat renkaiden ja vanteiden jokaisen kolon kiiltävän puhtaaksi. T700 Lux -koneessa pyöränpesu on korkeapaineen lisäksi saatavilla myös harjoilla.

Korkeapainesuihkut

Oskilloivat, kääntyvät korkeapainepistesuihkut puhdistavat tehokkaasti sellaisetkin pinnat, joihin harjat eivät ylety. Pistesuuttimilla saadaan veden paine säilymään kauimmaiseen pintaan nähden riittävänä.

Kattosuutin liikkuu auton ylitse sen muotoja seuraten ja korkeapainevesisuihkut puhdistavat perusteellisesti vaaka- ja pystypinnat puskurista puskuriin. Koneessa voidaan käyttää samanaikaisesti sivu- ja kattoramppeja, jolloin korkeapainesivusuihkut puhdistavat auton sivut ja katon yhdellä ylityksellä. Tämä säästää merkittävästi pesuaikaa.

Integroitu alustanpesu

Koneen alustanpesuri poistaa tehokkaasti tiukankin lian ajoneuvon alustasta, helmoista, lokasuojien sisäpuolilta ja takapuskurin alapuolelta. Koneeseen integroitu alustanpesuri jättää lattiantilan vapaaksi, mikä helpottaa muun muassa hallin puhtaanapitoa.