Autonpesu Automaattikoneet – T700-sarja Tammermatic T700 Pro

Tammermatic T700 Pro

Tammermatic T700 Pro – parempi pesutulos monipuolisilla pesuohjelmilla

Täysin varusteltu T700 Pro -kone pesee ajoneuvot kiiltävän puhtaiksi tehokkaasti ja nopeasti – ja tuottaa autonpesuyrittäjille lisää kassavirtaa ja tyytyväisempiä asiakkaita.

Koneessa on käytettävissä jopa 4 x 30 vapaasti muokattavissa olevaa pesuohjelmaa.  Monipuolisiin pesuohjelmavalikoimiin kuuluvat harjalliset sekä yhdistelmä- ja kiillotuspesut. Tehokkaat korkeapainepesut, aiempaa suuremmat harjat ja kehittyneet pyöränpesuoptiot takaavat aiempaa paremman pesutuloksen.

Lisätietoja

Hellävaraiset harjat

Hellävaraiset, entistä suuremmat pehmoharjat puhdistavat auton pinnan lähes äänettömästi. Harjoja ohjataan pyöritysmoottoreiden tehoarvojen mukaan, jolloin saadaan tarkka, sähköverkon jännitevaihteluita sietävä ohjaus.

Sivuharjat kallistuvat auton muodon mukaisesti, jolloin saadaan myös auton sivuikkunan yläreunat puhtaiksi.

Pyöränpesu

Pyörän esipesu ja korkeapainepesu puhdistavat renkaiden ja vanteiden jokaisen kolon kiiltävän puhtaaksi. T700 Pro -koneessa pyöränpesu on korkeapaineen lisäksi saatavilla myös harjoilla.

Renkaankiillotus

Kiillotusominaisuus viimeistelee renkaan hohtavaksi. Lisäominaisuus parantaa asiakastyytyväisyyttä ja mahdollistaa myös pesun keskihinnan nostamisen, mikä puolestaan lisää pesutoiminnan kannattavuutta.

Muodontunnistus

Täysautomaattinen muodontunnistus mittaa auton sivuprofiilin ja ohjaa sen avulla kattoharjaa ja kattosuutinta kiertämään kaikki esteet. Nyt samalla ohjelmalla voidaan turvallisesti pestä myös suksiboksit ja lava-autot. Väärä ohjelmavalinta ei ole enää mahdollista.

Nopeat pesut

Nopeimmat pesut saavutetaan yhtäaikaisilla toiminnoilla. Pesuohjelmiin voidaan valita jopa kuusi yhtäaikaista toimintoa samalla auton ylitysliikkeellä.

Seuraava pesu voidaan maksaa edellisen pesun ollessa käynnissä, mikä lyhentää pesutapahtumaa luottokorttikäytössä noin kaksi minuuttia.

Integroitu alustanpesu

Koneen alustanpesuri poistaa tehokkaasti tiukankin lian ajoneuvon alustasta, helmoista, lokasuojien sisäpuolilta ja takapuskurin alapuolelta. Koneeseen integroitu alustanpesuri jättää lattiantilan vapaaksi, mikä helpottaa muun muassa hallin puhtaanapitoa.

Optimoitu pesulopetus

Pesun lopetus ajoneuvon perään helpottaa hallista ulos ajamista, nopeuttaa pesua ja tekee pesutilanteesta entistäkin asiakasystävällisemmän.

Kaukomonitorointi

Koneen toimintavarmuutta lisäävä kaukomonitorointi mahdollistaa pesukoneen teknisten tietojen analysoinnin sekä pesukoneen etäsäätämisen ja koneen tapahtumien seuraamisen live-kuvan välityksellä internet-selaimen kautta.