Autonpesu Itsepalvelupesu Compact

Compact

COMPACT E / M – tilaa säästävä järjestelmä sisä- ja ulkotiloihin

COMPACT -käsinpesujärjestelmä ei tarvitse lainkaan erillistä teknistä laitetilaa, vaan kaikki tekniset laitteet on sijoitettu pesupaikkojen välissä olevaan koneikkoon.Näin laitteisto voidaan sijoittaa myös ahtaisiin sisä- tai ulkotiloihin myös ilman rakennusta.

Järjestelmän laajuus on 2 (+1) pesupaikkaa ja järjestelmän vakiorakenne pitää aina sisällään maksupäätteen jokaiselle pesupaikalle.

Puhdasta tuottoa liikenneasemayrittäjälle

Tammermatic käsinpesujärjestelmässä auton peseminen on paitsi tehokasta, myös erittäin taloudellista, sillä sekä vedenkulutus että kemikaalien kulutus on tarkkaan optimoitua ja säädettävissä toiminnoittain.  Myös huollon tarve on minimaalinen. Pesu on edullista ja helppoa niin autonpesijälle kuin liikenneasemayrittäjällekin.

COMPACT E

COMPACT  E ei tarvita erillistä teknistä tilaa, vaan kaikki tekniset laitteet on sijoitettu pesupaikan välissä olevaan koneikkoon. Molemmilla pesupaikoilla on oma paininappi kolikkolaite, johon käy poletit ja/tai kolikot.

COMPACT M

COMPACT M on kahden tai kolmen pesupaikan järjestelmä. Kaikki tekniset laitteet on maksulaitteineen sijoitettu kahden pesupaikan väliin. Kolmannelle pesupaikalle on oma erillinen maksulaite. Maksulaitteet ovat kosketusnäyttöjä ilman erillisiä painonappeja, näytöillä voidaan lisäksi näyttää pesuohjeita tai mainoksia asiakkaille. Rakennus voidaan valita IP-Pesucenter -sarjan mukaan tai käyttää järjestelmää ilman rakennusta. Yleensä rakennus on kaksi paikkainen ja kolmas pesupaikka on rakennuksen päädyssä ylempänä muita, jolloin siinä voidaan pestä vaikka kuorma-autoja.