Autonpesu Tammermatic Robojet

Tammermatic Robojet

Pesukadun helppous houkuttaa vakioasiakkaaksi

Enemmistö autoilijoista pesee autonsa säännöllisesti. Yli puolet heistä arvostaa konepesun vaivattomuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Pesukatu tarjoaa nopean ja helpon tavan autonpesuun. Pesukadun läpäisykyky on jopa tuhat autoa päivässä. Auto voidaan ajaa pesuun sisään jopa minuutin välein, mikä mahdollistaa suuren pesumäärän ja lyhyen jonotusajan. Nykyaikaiseen pesukatuun pystytään lisäämään lähes samat ominaisuudet kuin yksittäiseen roll over -koneeseen, mikä tekee siitä varteen otettavan vaihtoehdon tavalliselle autonpesulle. Pesukatu on merkittävä vaihtoehto pesujärjestelmäksi, mikäli kohteessa pestään yli 25 000 ajoneuvoa vuodessa.

Perusteellisesti puhdas ajoneuvo

Asiakkaat haluavat vastinetta rahoilleen. Enää ei riitä vain laajojen pintojen puhdistus, vaan myös erilaiset mutkikkaat muodot – etusäleiköt, kattotelineet, spoilerit ja korilevikkeet, karjapuskurit sekä rekisterikilpien, ovenkahvojen ja tuulilasinpyyhkijöiden syvennykset – on puhdistettava perusteellisesti. Pesukadun pesuvalikoima on monipuolinen; esipesut, harjalliset ja harjattomat pesut ja vaikkapa kiillotuspesut onnistuvat vaivattomasti ja nopeasti.

RoboJet – pesukatu tuottavaan liiketoimintaan

RoboJet on nykyaikainen pesukatu, jonka pesutulos on huippuluokkaa. Kehittyneet pesumenetelmät ja monipuoliset pesuohjelmien muokkausmahdollisuudet takaavat asiakastyytyväisyyden kaikissa pesuolosuhteissa. RoboJet onkin suunniteltu täyttämään jokaisen autoilijan tarpeet.

1000 pestyä autoa päivässä

RoboJet-pesukatu pesee, vahaa ja kuivaa jopa 1000 autoa päivässä, joten asiakasvirta on mahdollista pitää jatkuvana, eikä jonoja pääse syntymään ollenkaan. Tämä saa asiakkaat palaamaan pesupaikalle yhä uudestaan.

RoboJet-pesukadulla pesuhallin pituus voi vaihdella 17–35 metrin välillä. Maksimi pesuleveys ja -korkeus ovat 2300 / 2400 mm, jolloin ja pesuhallin minimikorkeus ja -leveys ovat 3000 / 3800 mm.

Harjakiillotus suojaa maali- ja muovipintoja

Pesukatuun on valittavissa erilaisia pesuyksiköitä tarpeen ja käytettävissä olevan hallitilan mukaan. Kone on mahdollista varustaa muun muassa kiillotusharjayksiköllä, joka harjaa pehmoharjalla maalipintaan erikoisvahan. Kiillotuskäsittely lisää maali- ja muovipintojen kiiltoa ja muodostaa niille likaa hylkivän kalvon.