Autonpesu TammerTotal-kokonaispalvelu

TammerTotal-kokonaispalvelu

Kokonaispalvelu tarjoaa pesuhallin ja -koneen ylläpitotoimintoineen – sinä keskityt ydinliiketoimintaasi, pesujen myyntiin, Tammermatic kumppaninasi huolehtii kaikesta muusta.

Kannattavan kasvun resepti: pesutoimintaan soveltuva tontti sekä tarvittavat luvat, maankaivuutyöt ja valmis kunnallis­tekniikka – loput hoituu TammerTotal-palvelun toimesta.

Uusi kokonaispalvelu sisältää kaiken perustuksista käyttö­valmiiseen pesukoneeseen ylläpitotoimintoineen ja halleineen koko elinkaaren ajan! Kaikki on varta vasten suunniteltu ja optimoitu pesu­liiketoiminnan toimintoja ajatellen ja on täysin räätälöitävissä tarpeesi mukaan pesuhallin ja -koneen väritystä myöden. Siirrettävän hallin ansiosta voit saada rahoituksen myös koko paketille.

Helposti ja vaivattomasti

  • TammerTotal on käyttökunnossa sovitusti
  • 98 % käytettävyys
  • Etävalvonta 24 h
  • Ajoneuvon muotojen tunnistus: voidaan käyttää samaa ohjelmaa kaikille autoille. Väärää pesuohjelmaa ei ole, eikä siten vaaraa vahingoista
  • Asiakkaalla valittavissa kaikki nykyaikaiset maksujärjestelmät: mobiili- ja rfid-maksaminen sekä pankki- ja luottokorttimaksut.

Saat kaiken mitä tarvitset kannattavaan autonpesuliiketoimintaan: Pesuhallin ja -koneen sekä ylläpitopalvelut

Lisätietoa