Autonpesuaineet

Autonpesuaineet

Tehokkaimmat aineet autonpesuun – puhtaasti parempaa bisnestä

Tammermaticin Swanline-autonpesuaineet ja -vahat takaavat loistavan puhtauden ympäri vuoden. Kaikkiin autonpesukoneisiin ja vedenkierrätysjärjestelmiin soveltuvat kemikaalit ovat paitsi tehokkaita, myös Joutsenmerkkinsä mukaisesti ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. 

Täydellisestä ja monikäyttöisestä pesuainevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto niin kevyeen kuin haastavaankin likaan. Tuotteet on kehitetty pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Paras pesuteho takaa tyytyväiset asiakkaat ja tekee autonpesusta kannattavaa nyt ja tulevaisuudessa.

Laadun takana pitkäjänteinen kehitystyö

Tammermatic on kehittänyt autonpesuaineita määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti vuodesta 1974. Laadukkaiden autonpesuaineiden takana on pitkäaikainen yhteistyö kemikaalien raaka-ainetoimittajan AkzoNobelin kanssa. Pesuaineet sekoitetaan Tammermaticin omissa tuotantotiloissa yrityksen omien reseptien mukaan.

Tammermatic EasyBox helpottaa pesuaineiden käsittelyä

Tammermaticin autonpesuaineet valmistetaan ja toimitetaan yhä useammin supertiivisteinä, jotka säästävät rahaa kuljetus-, käsittely- ja varastointikustannuksissa.

EasyBox-pakkausjärjestelmän ansiosta kemikaalien käsittely on helppoa ja kevyttä, eikä pakkauksen tyhjentämisessä synny roiskeita. Tyhjä pakkaus on kierrätettävissä normaalin sekajätteen ja pahvien mukana.