Autonpesuaineet Vahaus

Vahaus

Vahat ovat tärkeitä kuivauksessa sekä kiillotuksessa

Vahaus viimeistelee ajoneuvon pinnan kiiltäväksi. Samalla vaha antaa maalipinnalle tehokkaan suojan auringon UV-säteilyä, ilmansaasteita sekä vettä, lunta, räntää, hiekkaa ja tiesuolaa vastaan. Näin auton maalipinta pysyy kunnossa eikä haalistu tai hapetu vaativissakaan olosuhteissa.

Autonvahaus on kuluttajia houkutteleva lisäominaisuus, joka on helppo kaupata asiakkaalle peruspesun yhteydessä. Laadukkaalla vahauksella onkin helppo nostaa pesujen keskihintaa ja näin saada liikenneasemalle lisää pesutuottoja.

Swanline Lux 

Kiillotus- ja vaahtovaha, joita käytetään nykyaikaisissa autonpesukoneissa, jotka on
varustettu kiillotusvahakaarella ja pehmoharjoilla.
Swanline Lux  antaa pitkäaikaisen suojan ja kiillon maalipinnalle ja helpottaa seuraavan kerran tehtävän pesun onnistumista lian ollessa vähemmän pinttynyttä. Aine voidaan levittää kerran tai kahdesti auton pinnalle pesuhinnaston mukaisesti.

Swanline Wax

Swanline Wax on kuuma-, paine-, super- ja kuivausvaha, joka takaa optimaalisen kuivaustuloksen ja kiillon sekä suojaa maalipintoja.

Swanline Rainlux

Lisäpalvelu ajoneuvoille varsinkin sateisilla ilmoilla. Se levitetään tavallisen vahan tavoin kuivausvahasuuttimista ja se hylkii hyvin vettä sekä likaa.

Swanline Shinelux Airwax

Hybridivaha. Lisäpalvelu ajoneuvoille, erityisesti sateisella säällä. Se levitetään samalla tavalla kuin tavallinen vaha kuivista vaha-suuttimista, ja se hylkii hyvää vettä ja likaa.