Palvelut TammerCare-huolto

TammerCare-huolto

TammerCare huoltaa

Säännöllisesti huollettuna kone on käyttövalmiina aina, kun sitä tarvitaan. TammerCare-huoltopalvelumme varmistaa, että pesukoneesi toimii ilman yllätyksiä ja on valmiina ottamaan asiakkaasi aina vastaan. Pesukone huolletaan aina ennen pesusesongin alkua, jolloin kone on aina tarvittaessa toimintakunnossa.

Kattava huoltoverkostomme ja tehtaamme Tampereella takaavat sinulle nopean ja luotettavan huolto- ja varaosapalvelun, joka on saatavillasi vain yhdellä puhelinsoitolla. Huoltoverkostollamme on käytössään myös tehtaamme täysi tuki.

Huolenpitosopimuksemme kattaa määräaikaishuoltojen lisäksi kaikki luonnollisesta kulumisesta aiheutuvat korjaukset ja huollot osineen ja töineen. Uusimman teknologian avulla varaosat ja huolto ovat luonasi nopeammin ja tehokkaammin kuin uskotkaan. Kiinteällä pesukohtaisella veloituksella tiedät etukäteen, paljonko koneen huoltaminen sinulle vuodessa maksaa. Jokaisen huoltokerran jälkeen lähetämme sinulle perusteellisen huoltoselvityksen, jolloin myös sinä tiedät, mitä koneellesi on tehty.

Tavoitteenamme on minimoida koneesi seisokkiajat ja varmistaa, että autonpesukoneesi on aina valmiina tuottamaan sinulle lisää rahaa.