Palvelut TammerControl-valvontapalvelu

TammerControl-valvontapalvelu

Etäohjaus ja vianhallintajärjestelmä takaavat koneen toimintavarmuuden

TammerControl-palvelumme liittää autonpesukoneeseen etäohjauspalvelun sekä ennakoivan vianmääritys- ja -hallintajärjestelmän, jotka lisäävät entisestään koneen luotettavuutta ja toimintavarmuutta. TammerControl on tuki ja turva, joka mahdollistaa autonpesumyynnin ja ongelmatilanteiden ratkaisun silloinkin, kun yrityksen oma tuki ei ole paikalla ja käytettävissä.

TammerControl seuraa ja tallentaa

TammerControl-palvelussa pesukoneisiin liitetään kameravalvonta, joka tekee ongelmatilanteissa hälytyksen TammerControl-valvomoon. Valvomossa asiantunteva päivystäjämme auttaa ratkaisemaan ongelmatilanteet suoran HelpLine-puhelinlinjan avulla. Ja jos paikalle tarvitaan huoltomies, päivystäjä tekee myös huoltokutsun.

Live-seurannan lisäksi videomateriaali tallennetaan, mikä helpottaa muun muassa vahinkotilanteiden selvittämistä. Mahdolliset vahinkoilmoitukset sekä vakuutusyhtiöiden raportit ja tapahtumayhteenvedot hoidamme asiakkaidemme puolesta, mikä säästää aikaa ja vaivaa sekä siirtää vahinkojen kustannukset niiden aiheuttajien korvattaviksi.

Korjaustarpeiden ennakointia

TammerControlin kaukomonitoroinnin ja etäohjauksen avulla pystymme ennakoimaan tulevia korjaustarpeita sekä muuttamaan koneen asetuksia ja ohjelmia. Kaukomonitorointi mahdollistaa koneiden statistiikan seuraamisen TammerControl-valvomosta, mikä puolestaan mahdollistaa tulevien korjaustarpeiden ennakoinnin.

TammerControl-palvelut ovat saatavilla kaikenmerkkisiin autonpesukoneisiin Suomessa ja Ruotsissa.

24/7 Valvonta

24/7 Valvonta -palvelumme laajentaa olemassa olevaa TammerControl-palvelua. Huoltopäivystykseemme saa yhteyden ympäri vuorokauden. Palvelumme mahdollistaa vikatilanteiden ratkaisemisen etänä myös yöaikaan sekä tarvittaessa päivystyskäynnin kohteessa.