Palvelut Tammermatic Pesuosaajakoulutus

Tammermatic Pesuosaajakoulutus

Osaava henkilöstö on myyntivoimavara

Pesupaikan henkilöstö on avainasemassa pesuasiakkaan ostopäätökseen ja pesukokemukseen vaikuttamisessa. Myynnin keinojen ja teknisen tietämyksen kasvattaminen lisää pesutoiminnan kannattavuutta ja antaa eväät häiriö- ja reklamaatiotilanteiden hoitamiseen.

Pesuosaajakoulutuksessamme paneudumme käytännönläheisesti pesujen myyntiin sekä pesukoneen käyttöön ja ylläpitoon, jotta pesuja myyvä henkilökunta pystyy auttamaan asiakkaita kaikissa pesuun liittyvissä kysymyksissä.

Pyydä tarjous koulutuksesta

Pesuosaajakoulutuksemme on käytännönläheinen pesujen myyntiin sekä koneen käyttöön ja ylläpitoon paneutuva kokonaisuus. Koulutuspäivä rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaan eri aihealueista, joita voivat olla esimerkiksi pesukemia, pesemisen perusteet, pesukoneen hallinta, katetuottolaskelmat, reklamaatiot ja häiriöiden selvittäminen. Koulutus sisältää myös käytännön työskentelyä pesukoneen ja autonpesuaineiden kanssa, jolloin harjoitellaan muun muassa häiriötilanteiden ja kemikaalivaraston sujuvaa hoitamista.

Tehokkaan koulutuksen osallistujamäärä on maksimissaan 12 henkilöön yhtä koulutuspäivää kohden. Koulutuksia järjestetään säännöllisesti tehtaallamme Tampereella.

Koulutuksia järjestetään tilauksesta.