Raskaan kaluston pesu Automaattikoneet (HD) Rainbow Ultima DT

Rainbow Ultima DT

Ultima-pesutehoa kaiken muotoisille ja kokoisille ajoneuvoille

Rainbow Ultima DT on edistyksellisin ja tehokkain raskaan kaluston pesulaitteisto, jonka käyttöalue on markkinoiden laajin. Vaativia sovellutuksia varten Rainbow Ultima -pesukoneet varustetaan sekä harjallisilla että harjattomilla pesulaitteistoilla. Kehittyneiden automaatiojärjestelmien ansiosta kaiken kokoiset ja muotoiset ajoneuvot saadaan puhdistettua tehokkaasti. Säännöllisesti pestävien linja- ja jakeluautojen pesuun sopii peruskone, joka on varusteltu ristiin pesevillä sivuharjoilla.

Markkinoiden parasta pesutehoa vaativiin pesuihin

Säiliö-, betoni- ja jätteenkuljetusautojen pesuun tarvitaan harjatonta pesuvoimaa. Sitä saadaan, kun Rainbow Ultima DT -pesukone varustetaan esipesulaitteistolla ja auton muotoja seuraavilla korkeapainekaarilla oskilloivine pistesuuttimineen. Pesuihin, joissa korkeapainesuihkuja käytetään vain ennen harjausta esipesukemikaalin pehmentämän lian poistoon, valitaan korkeapainejärjestelmä perinteisillä viuhkasuuttimilla.

Avaintekijänä korkeapainepesu

Korkeapainepesun tehokkuus vaikuttaa merkittävästi pesutulokseen. Korkeapainesuihku tavoittaa myös ne alueet, joihin harjat eivät yllä. Korkeapainesuihku poistaa tehokkaasti paksutkin likakerrokset, ehkäisten harjausvaiheen naarmuttamisriskin. Viuhkasuuttimien peittoalue on laaja ja suihkun iskuvoima lähietäisyyksillä hyvä.

Pistesuuttimet – pesutehoa pitemmille etäisyyksille

Pitemmilläkin etäisyyksillä pistesuuttimet ovat erittäin tehokkaita. Oskilloivat suutinyksiköt koostuvat kolmesta rinnakkaisesta pistesuuttimesta, joiden suihkut muodostavat yhtenäisen peittoalueen pestävällä pinnalla.

Kattavaa kolmoispyyhkäisytekniikkaa

Ultiman harjattoman pesun teho perustuu oskilloivaan kolmoispyyhkäisytekniikkaan. Ylös ja alas pyyhkäisevät sivusuihkut puhdistavat auton sivut helmasta kattoon. Vaakatason korkeapainesuuttimet sijaitsevat auton muotoja seuraavassa ja akselinsa ympäri kiertyvässä kattosuihkuputkessa. Suuttimen kiertoliikkeet kohdistavat yhdessä poikittaisten oskillointiliikkeiden kanssa painevesisuihkut tehokkaasti kaikkiin koloihin ja syvennyksiin.

Lisätietoja