Raskaan kaluston pesu Pesuaineet

Pesuaineet

Tehokasta puhtautta raskaalle kalustolle

Raskaan kaluston puhtaus on palveluntuottajalle imagokysymys. Puhtaudella on tärkeä merkitys myös energiankulutuksen näkökulmasta, sillä suuriin ajoneuvoihin voi kertyä likaa satoja, jopa tuhansia kiloja.

Tammermatic Swanline HD -valikoimasta löytyy tehokkaat pesuaineet ja vahat raskaalle kalustolle. Pesuaineita voidaan laimentaa eri suhteissa eri kohteille, jolloin niin junat, linja- ja rekka-autot kuin tankki-, roska-, betoni- ja paloautot sekä maanpuolustusajoneuvot, traktorit ja maansiirtokalusto saavat kiiltävän pinnan helposti ja kustannustehokkaasti.

Nopea pesu tehokkailla pesuaineilla nostaa kalliin kaluston käyttökapasiteettiastetta ja parantaa kannattavuutta.

Swanline Acid 

Raskaan kaluston esipesuaine esipesun ensimmäiseen vaiheeseen, koska se soveltuu hyvin kauan pesemättä olleiden ja hieman öljyisten ajoneuvojen pintojen liottamiseen. Soveltuu myös muun muassa erikoisvanteiden esipesuun ja pesuhallien puhtaanapitoon.

Swanline Alkaline 

Raskaan kaluston alkalinen esipesuaine ja harjashampoo. Levitetään kaksivaiheisessa esipesussa happaman esipesun päälle. Tämä kemikaali soveltuu myös vanteiden esipesukemikaaliksi autonpesukoneisiin.

Swanline Wash

Erityisesti säännölliseen pesuun tarkoitettu kemikaali, joka soveltuu käytettäväksi esipesuaineena ja vaahtona tehostamassa pesun vaikutusta. Swanline Wash pesee loistavan puhtaaksi ja tuo samalla pesuun näkyvää pehmeyttä.