Tammermatic FENiX esillä Automechanicassa

Ota yhteyttä

Tammermatic on näytteilleasettajana Automechanica-messuilla

Tammermatic on mukana Automechanica-messuilla Frankfurtissa syyskuussa ja esittelemme omalla osastollamme uuden, innovatiivisen autonpesukoneemme, Tammermatic FENiXin.

Tammermatic FENiX edustaa huipputeknologiaa, joka yhdistää näyttävästi älyn ja kestävyyden. Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan osastollamme:

Tervetuloa vierailemaan osastollamme A93 hallissa 12.0!
-Jatta Lampinen, myyntijohtaja

Ennennäkemätöntä puhtautta höyhenenpehmeällä pesulla!

Mekaaniset ja älylliset parannukset ovat erittäin merkittävässä roolissa uudessa pesukoneessamme. Toimintavarmuus, luotettavuus, käytettävyys ja nykyaikaisuus löytyvät samasta paketista. FENiXin ulkomuoto koki täydellisen modernisoinnin, joka on jo kerännyt paljon positiivista palautetta.

Lopputuloksesta olemme todella ylpeitä: koko yrityksemme on ponnistellut kovasti ja nyt voimme tarjota uuden sukupolven autonpesukoneen asiakaskunnallemme.

Tervetuloa kuulemaan ja katsomaan lisää paikan päälle!

 

 

Tammermatic FENiX muotoutuu yrityksesi näköiseksi!

Valitse yrityksesi värit koneen oviin ja etulevyyn. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita harjaelementtien värit sekä kuva/tekstielementit LED-näyttöihin (ovet ja etulevy).

Ja koska yritysfilosofiamme on, että asiakas saa itse päättää haluamansa konesisällön, voit valita useista tuoteoptioista erottaaksesi pesuohjelmatarjontasi kilpailijoista!

Lue lisää Tammermatic FENiXistä Yhteydenottopyyntö