Huoltopalvelut

Huoletonta huoltoa

Tammermaticin huolto- ja korjauspalvelut auttavat nopeasti mahdollisissa häiriötilanteissa.
Huollamme niin Tammermaticin omia kuin myös muiden valmistajien pesukoneita.

Kattava huoltoverkosto

Omat huoltoasentajamme ympäri Suomen ovat pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia, jotka hoitavat ennakkohuollot ja vikakorjaukset luotettavasti. Meillä on myös koko maan kattava kumppaniverkosto apunamme.

Ota yhteyttä

Etäpalvelu

Nykyaikaiset pesukoneet liitetään Internetiin, jolloin asiantuntijamme pääsee näkemään häiriötilanteen etänä ja tekemään toimenpiteitä pesukoneelle ilman fyysistä käyntiä paikan päällä.

Ota yhteyttä

Päivystys sekä 24/7

Oma huoltomme päivystää puhelimitse arkisin 8 – 21 ja viikonloppuisin sekä pyhisin 9 – 20, joten apua on saatavilla juuri vilkkaimpina pesuaikoina. Meiltä saa myös erikseen 24/7 valvontaa esimerkiksi miehittämättömille pesupaikoille.

Ota yhteyttä

Ennakkohuollot

Huolto-ohjelmat / huollon sisältö
Pesukoneita huolletaan pesulukemaan perustuvan huolto-ohjelman mukaan. Kuluville komponenteille on määritelty elinikä ja siksi on tärkeää huoltaa konetta huolto-ohjelman mukaisesti. Huolto-ohjelman noudattaminen takaa sen, että komponentit vaihdetaan proaktiivisesti eikä hätä tule kello kaulassa vilkkaimpana pesupäivänä.

Jokaisessa huollossa voidellaan laakereita, saranoita ja niveliä; tarkastetaan, puhdistetaan, mahdollisesti korjataan ja säädetään mm. jarruja, turvalaitteita, suuttimia, valoja ja kemikaaliasemaa. Tarkastuslista on pitkä, koska osiakin on paljon.

Huoltojen sisältö ja laajuus vaihtelevat pesulukeman mukaan. Pesukoneet eivät ole keskenään identtisiä eli asiakkaan valitsema konemalli, ja lisäoptiot vaikuttavat myös huollon sisältöön.

Huoltovälit
Ennakkohuoltojen taajuus määräytyy pesulukeman mukaan. Uusilla T700-koneilla huoltoväli on 6000 pesua. Vaikka huoltoväli ei tulisi vuodessa täyteen, olisi pesukone silti syytä huoltaa vähintään kerran vuodessa, jotta suuria yllätyksiä ei pääse syntymään.

Ota yhteyttä

Tammermatic_Huolto_Kaynnissa

Huoltosopimukset

Tammermatic tarjoaa erilaisia huoltosopimusmalleja, jotta jokaiselle pesuyrittäjälle löytyy hänen tarpeitaan parhaiten vastaava sopimus.

Kehittämämme per pesu -sopimus on pesuyrittäjälle yksinkertainen ja varma: maksu veloitetaan pesumäärän mukaan, jolloin kuukausiveloitus pysyy suhteellisen tasaisena ja ennustettavana. Per pesu -hinta sisältää työn, kaikki matkakustannukset ja lähes kaikki osat.

Käyntikohtainen sopimusmalli perustuu todellisiin kustannuksiin eli tehty työ, matkakustannukset ja vaihdetut osat veloitetaan hinnaston mukaisesti. Sopimusasiakkaille myönnämme perushinnastosta alennuksen.

Ota yhteyttä

Vikakorjaukset

Mahdolliset häiriötilanteet ja viat korjataan normaalisti arkisin huollon työaikana 8 – 16 välillä. Kriittisissä vikatilanteissa on mahdollista saada erikseen sovittaessa päivystäjä paikalle myös normaalin työajan ulkopuolella.

Ota yhteyttä

Varaosat

Varastoimme tehtaallamme Pirkkalassa omien pesukoneidemme varaosien lisäksi myös muiden valmistajien varaosia. Tämä takaa osien saatavuuden lähes kaikille kohteille jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

Lisäksi huoltoautoissamme löytyy kaikki kriittisimmät varaosat nopean palvelun takaamiseksi.

Ota yhteyttä