Autonpesukoneet

Puhtainta tuottoa

Laiteinvestoinnissa varmuus ratkaisee. Kun hankit pesulaiteratkaisun meiltä, saat luotettavat autonpesukoneet ja sujuvan huoltopalvelun.

Autopesu on kannattavaa liiketoimintaa, ja siksi pesuasiakkaille kannattaa tarjota parasta. Tammermatic-autonpesukoneet räätälöidään aina pesuyrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kaikki pesulaitteistot valmistetaan Pirkkalassa ja T700-mallistollamme on Avainlippu sen merkiksi.

Tammermatic-pesukoneissa on käytössä useita patentoituja ja ainutlaatuisia toimintoja, joita et saa muualta.
Yksilölliset tekniset ratkaisut yhdessä älykkään ohjelmiston kanssa mahdollistavat useat samanaikaiset pesutoiminnot ja siksi nopeammat pesut – pesutuloksen laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä

Ota älykkään autonpesuteknologian hyödyt käyttöösi

Tyytyväiset asiakkaat tulevat automaattipesuun yhä uudestaan. Autonpesulaiteratkaisujen toimittajana varmistamme, että sinulla on parhaat edellytykset palvella asiakkaitasi ja tarjota hyvä asiakaskokemus.

 

Kotimainen Avainlippu-tuote

Kaikki autonpesukoneet valmistamme tehtaallamme Pirkkalassa, kotimaisin voimin. T700-pesukoneilla on siitä merkkinä Avainlippu.

Asiakkaalle räätälöitävä kokonaisuus

Asiakas saa juuri sitä, mitä haluaa: pesukoneen design ja tuoteoptiot ovat valittavissa kaikkiin koneisiin. Monipuolinen palveluvalikoimamme täydentää kokonaispaketin.

Kattavat huoltopalvelut

Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa joka päivä aamusta iltaan, kun tarvitset apua käyttö- ja häiriötilanteissa. Laaja huoltoverkostomme mahdollistaa tarvittaessa nopean reagoinnin sekä käynnin paikalla.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Kehittämämme ja patentoimamme Automaattinen muodontunnistus (skanneri) ja Renkaan kiillotus -optiot ovat saatavissa vain Tammermatic pesukoneisiin. Skanneri mahdollistaa kaikkien pesuohjelmien tarjoamisen kaikille ajoneuvotyypeille, jolloin koko pesuvalikoima on kaikkien saatavilla.

Etäohjaus

Pesukonetta voidaan ohjata etänä, kun pesukone on kytketty verkkoon. Etäohjaus maksimoi laitteiston käyttöasteen, sillä häiriötilanteessa ongelmaa voidaan tutkia jo ennen varsinaista huoltokäyntiä ja opastaa operaattoria ratkaisemaan ongelma.

Älykäs pesuteknologia

Pesukoneen toimintoja, mukaan lukien pesuohjelmia, on mahdollista muokata etäyhteyden avulla. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin ja on asiakkaallemme erittäin kustannustehokasta. TammerCloud-pilvipalvelu tarjoaa reaaliaikaisen näkymän koneen toimintaan ja tunnuslukuihin.

T700 MALLISTO

T700 – kaikkiin tarpeisiin

Pesukonemallimme Lux, Turbo ja Pro eroavat korkeapainepesujärjestelmien osalta. Valittavissa on myös täysin harjaton kone Jet tai kaksi erillistä konetta sisältävä Takt.

Kaikki räätälöidään tarpeidesi mukaan

Kun korkeapainejärjestelmä (perusmalli) on valittu, sen jälkeen pesukoneen muut ominaisuudet valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tuoteoptioita on lukemattomia: opaste- ja turvallisuusvarusteista elämyksellisyyttä tuoviin elementteihin. Näiden avulla voit luoda omannäköisesi pesukonseptin.

Asiakkaan haluamat pesuohjelmat ohjaavat tuoteoptioiden valintaa, joten pesuohjelmat on syytä miettiä jo pesukoneen sisältöä kootessa. Monipuoliset tuoteominaisuudet mahdollistavat myös pesuasiakkaalle tarjottavien erilaisten pesujen valikoiman.

T700 mallisto

T700 Lux

Kun haluat parasta pesutehoa!

Oskilloivat nollapistesuuttimet on tehokkain korkeapainevaihtoehto, joka tuottaa parhaan pesutuloksen myös harjattomiin pesuihin.

Lataa esite (PDF, 190kt)

Oskilloivat nollapistesuuttimet

Oskilloivat, kääntyvät korkeapainepistesuihkut puhdistavat sellaisetkin pinnat, joihin harjat eivät ylety. Pistesuuttimilla saadaan vedenpaine säilymään kauimmaiseen pintaan nähden riittävänä, jolloin kaikki pinnat puhdistuvat tehokkaasti. Pestävä pinta pestään useaan kertaan.

Oskilloiva korkeapainepesu pyörille

Pyörä-KP nollapistesuuttimilla. Voidaan ohjelmoida myös koko helman pesuun.

Korkeapainepumput

Oskillointi vaatii enemmän tehoa myös pumppujen suhteen: suosittelemme vähintään 16,5 kW pumppuja. Mikäli katto- ja sivukorkeapainepesu halutaan yhdistää samaan ylitykseen, suosittelemme pumppujen tehoksi 22 kW.

Kääntyvät sivukaaret ovat jaetut

Sivukaaret kääntyvät autoa kohden keulassa ja perässä. Lisäksi sivukaaret ovat täyskorkeat ja jaetut eli esipesuaine on mahdollista levittää erikorkuisille autoille osittain tai koko korkeudelta, koska pesukone tunnistaa auton korkeuden. Tämän ratkaisun ansiosta säästyy esipesuainetta.

T700 Turbo

Turboilla pyörivää pesutehoa!

Turbosuuttimet ovat erittäin nopeasti pyöriviä nollapistesuuttimia, jonka ansiosta saadaan kontakti auton pintaan toistuvasti. Lisäksi pistesuuttimen ansiosta pesupaine auton pinnalla on korkeampi.

Lataa esite (PDF, 190kt)

Turbosuuttimet

Nopeasti pyörivät turbosuuttimet pesevät saman kohdan toistuvasti, joka tuo tehokkuutta pesuun.

Korkeapainepesu pyörille

Erillistä pyöräkorkeapainetta ei tarvita, koska turbosuuttimet pesevät pyörät ja helmat samalla.

Korkeapainepumput

Erillistä pyöräkorkeapainetta ei tarvita, koska turbosuuttimet pesevät pyörät ja helmat samalla. Suosittelemme vähintään 16,5 kW pumppuja.

T700 Pro

Viuhkasuuttimilla varustettu perusmalli.

Lataa esite (PDF, 190kt)

Viuhkasuuttimet

Viuhkasuuttimet ovat sivuttain edestakaisin liikkuvat ja pesutulos on erinomainen. Soveltuu myös säännöllisesti tehtynä harjattomiin pesuihin.

Korkeapainepesu pyörille

Pyörä-KP nollapistesuuttimilla.

Korkeapainepumput

Suosittelemme vähintään 11 kW pumppuja.

Esipesukaari

Esipesukaari on täyskorkea eli esipesuaineen levitystä ei saa eriteltyä.

T700 Jet

Tehokasta puhtautta harjattomasti!

Kaikilla muilla malleilla voidaan pestä sekä harjapesuja että harjattomia pesuja, mutta T700 Jet on täysin harjaton. Jet on aina varustettu oskilloivilla korkeapainesuuttimilla. Pesuohjelmasuunnittelulla saadaan harjattomastakin koneesta tehokas pesijä.

Lataa esite (PDF, 190kt)

Oskilloivat nollapistesuuttimet

Harjattomiin pesuihin suosittelemme oskilloivia suuttimia, koska niiden avulla pesutulos on paras mahdollinen. Nämä kääntyvät korkeapainepistesuihkut puhdistavat tehokkaasti sellaisetkin pinnat, joihin harjat eivät ylety.

Oskilloiva korkeapainepesu pyörille

Pyörä-KP nollapistesuuttimilla. Voidaan ohjelmoida myös koko helman pesuun.

Korkeapainepumput

Koneessa voidaan käyttää samanaikaisesti katto- ja sivuramppeja, jolloin korkeapainesuihkut puhdistavat auton sivut ja katon yhdellä ylityksellä. Tämä säästää merkittävästi pesuaikaa.

T700 Takt

Lisää pesukapasiteettia erillisillä pesu- ja kuivauskoneilla.

Takt-järjestelmässä on kaksi perättäistä pesukonetta. Ensimmäinen pesee auton, jonka jälkeen auto ajetaan pikaovella erotettuun toiseen halliin vahausta ja kuivausta varten. Seuraava auto voi ajaa pesuun, kun edellinen siirtyy kuivaukseen.

Lataa esite (PDF, 190kt)

Kiillotuspesut

Jos kiillotuspesujen osuus on merkittävä, saadaan Taktin avulla jopa 30 – 40 % lisää kapasiteettia ja asiakkaiden odotusaika pesuun lyhenee.

Kaikki mallivaihtoehdot mahdollisia

Takt-versio on saatavissa kaikista mallivaihtoehdoista eli asiakas voi halutessaan valita Luxin, Turbon, Pron tai Jetin.

Parhaat aineet osana parhaita pesuja

Kemikaalien merkitys pesutulokseen on merkittävä. Me suosittelemme teille kauden ja konseptinne mukaisia pesuaineita ja säädämme kulutuksen optimaaliseksi.

Pesukemikaalit