Itsepesulaitteet

Itsepalvelu-järjestelmät tuovat uusia asiakkaita maksullisen autonpesun piiriin

Perinteistä autonpesutoimintaa tukevat itsepalvelupesu- eli IP-järjestelmät tarjoavat pesuyrittäjille erinomaisen keinon ohjata ihmiset kotipihoilta pesuhalleihin ja maksullisen autonpesun piiriin. Näin pesuoperaattorit voivat laajentaa asiakaskuntaansa aivan uudella kuluttajaryhmällä, mikä lisää myös aseman muuta myyntiä. Automaattipesukoneen yhteydessä molempien pesijöiden määrä kasvaa, koska asiakas voi valita kumman tahansa ja molemmilla pesutavoilla on myös oma asiakaskuntansa.

Asiakas maksaa pesuajasta ja suorittaa auton pesun itse. Likainen auto vaatii enemmän toimintoja ja pidemmän pesuajan, kun taas pelkkä maantie- tai siitepölyjen huuhtominen onnistuu hetkessä. IP-laitteilla voidaan suorittaa auton esipesu esipesukemikaalia käyttäen, harjapesu, kuumavahaus, huuhteluvahaus ja tarvittaessa jopa kuivaus. Monipuolinen ohjelmisto takaa parhaan tuoton.

Laaja valikoima palvelee asiakasta, ja asiakas myös kuluttaa enemmän aikaa ja rahaa pesuun. IP-pesun tuoma kate on korkea ja pesutiheys perinteisiä autonpesukoneita suurempi.

Helppoa, turvallista ja ympäristöystävällistä

Itsepesujärjestelmät tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat pestä itse autonsa, mutta tehdä sen turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Uudenlaiset IP-pesurit tekevät autonpesusta helppoa, siistiä ja nopeaa eikä autonpesijä tarvitse mukaansa mitään erityisvarusteita, vaan pestä voi vaikka puku päällä juhlakengissä. Lisäksi pesu on pihapesua huomattavasti ympäristöystävällisempää, sillä vesi, kemikaalit ja irtolika käsitellään asianmukaisesti.

Tammermatic Oy jälleenmyy WAP-itsepalvelupesulaitteistoja, jotka valmistaa saksalainen wwb Carwash GmbH & Co. wwb on yksi autopesumarkkinoiden edelläkävijöistä ja
he ovat toimittaneet yli 1500 IP-laitteistoa Euroopassa.

Laadukkaimmat ja kestävimmät laitteet

wwb:n laitteistojen käyttöikä on keskimäärin jopa 15 – 20 vuotta.

Älykäs teknologia

Uusimman wwb-ohjelmiston avulla yrittäjä saa helposti tiedot pesuasiakkaidensa todellisesta pesukäyttäytymisestä: valitut pesuohjelmat, pesuaineiden ja veden kulutukset sekä maksutavat – ja kaikki nämä tiedot saa pesupaikkakohtaisesti.

Monipuoliset optiot

Sisä- ja ulkopaikat, tekniikka sekä pesuvaiheisiin erilaiset vaahdot ja vahat.

Premium-vaahto

Pesuasiakkaalle houkutteleva optio, joka tuo helposti lisää liikevaihtoa.

Monta maksutapaa

Monipuolisen ja nykyaikaisen kosketusnäytön lisäksi tarjolla edelleen perinteiset painikkeet ja kiertokytkin.

Huolto ja varaosat

IP-laitteiden häiriöalttius on vähäistä. Asiakkaamme arvostavat myös huollon helppoutta.

wwb IP-laitteet

IP-pesulaitteistot räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, ulko- tai sisätiloihin.
Sisätiloissa pesupaikat ovat käytössä ympärivuotisesti. Ulkopaikoilla vaaditaan aina lattialämmitys ja jäätymisenesto. wwb:n älykäs jäätymisenesto mittaa ja vertaa jatkuvasti ulkolämpötilaa ja lattialaatan lämpötilaa reagoiden automaattisesti muutoksiin. Tämä säästää myös energiaa.

Laitteiston tekniikka on mahdollista sijoittaa konttiin tai laitehuoneeseen.

Veden ja kemikaalien kulutus on tarkkaan optimoitua ja säädettävissä toiminnoittain. Myös huollon tarve on minimaalinen. Pesu on edullista ja helppoa niin autonpesijälle kuin liikenneasemayrittäjällekin.

Monien IP-laitteiden tekniikka on yhdistettävissä wwb:n laitteistoon, jolloin koko järjestelmää ei aina tarvitse uusia kokonaan. Hyvin toimivia osia on helppo hyödyntää.

Lataa esite (PDF, 4Mt)

Taajuusmuuttajat

Kaikki KP-pumppumoduulit on jo vakiovarustettu taajuusmuuttajilla, joiden ansiosta on mahdollista säästää energiaa sekä vettä ja kemikaaleja.

Kosketusnäyttöautomaatti

Liikevaihtoinformaatio joka pesupaikalle ja jokaiselle maksutavalle sekä vesipisteelle (+imurille) erikseen tai kokonaissummana.

Käyttötunti-informaatio pesupaikkakohtaisesti tai koko laitteistolle.

Veden kulutustieto (jos oma vesimittari).

Pesulaitteiston graafinen esitystapa, toimintatilan näyttö, rajakytkimien tila, virtatiedot, ajat ja lämpötilatiedot jne.
Testitilan käynnistys: pumput, annostelupumput, valaistus, kiertovesipumput, maksulaite.

Pesuohjelmien parametrointi: jokaiselle pesuohjelmalle voidaan asettaa 3 aika-asetusta riippuen aukioloajoista (ma-pe; la ja su), 7 pyhäpäivän ohjelmointi 350 päivää ennakkoon.

Ohjelma-valintaikkunan ulkopuolella voidaan näyttää mainoskuvia, videoita tai diaesityksiä. Tätä mainontaa voi vaihtaa itse milloin tahansa.

Z-puomit

Z-puomin muoto mahdollistaa useiden puomien asennuksen samalle pesupaikalle.
360 ° – ei törmäystä toisiin puomeihin.

Korkeapainepistooli ja vaahtoharja (optiona Premium-vaahto ja Premium-vaha).
Ruostumatonta terästä.

Pumppuyksikkö

yksi korkeapainepumppu per pesupaikka

660 l / h

kemikaalipumput vahalle

Optiot:
– Premium –vaahto
– Premium –vaha
– Premium – vannepesu
– Jäätymisenesto

Veden syöttö

tulovedensuodatin

välisäiliö 73 l
paineenkorotuspumppu

jakotukki (kylmä / lämmin, kova / pehmeä vesi) asiakkaan
valinnan mukaisesti

Kemikaalin syöttö

Kemikaalipumppu sisältää täyttöasteen valvonnan ja astiat 30 l + 120 l

Ohjauskaappi

Optiot:
i-WAP, jonka avulla miltä tahansa tietokoneelta voidaan ottaa etäyhteys pesulaitteistoon ja säätää kaikki samat parametrit etänä. Asiakas saa saman informaation kuin laitteiston näytöltä.

Pesupaikkavalaistus: valo syttyy paikkakohtaisesti maksun jälkeen. Tätä suosittelemme erityisesti miehittämättömille pesupaikoille.

IP-laitteisiin soveltuvat Tammermatic pesukemikaalit

Parhaat aineet osana parhaita pesuja

Kemikaalien merkitys pesutulokseen on merkittävä. Me suosittelemme teille kauden ja konseptinne mukaisia pesuaineita ja säädämme kulutuksen optimaaliseksi.

Pesukemikaalit