Tammermatic FENiX on syntynyt!

Ota yhteyttä

Tammermatic tuo markkinoille uuden aikakauden autonpesukoneen

Tammermatic Oy on ylpeä ilmoittaessaan uuden innovatiivisen autonpesukoneensa, Tammermatic FENiXin, virallisesta julkaisusta. Tammermatic FENiX edustaa huipputeknologiaa, joka yhdistää näyttävästi älyn ja kestävyyden.

Tämä monipuolinen ja asiakkaan tarpeisiin muuntautuva pesukonemallisto perustuu edistykselliseen tuotekehitykseemme, joka yhdistää modernin muotoilun, älykkään teknologian ja kestävät mekaaniset ratkaisut. Olemme innoissamme tuodessamme markkinoille Tammermatic FENiXin. Uskomme vahvasti, että tämä uusi pesukone tulee herättämään laajaa kiinnostusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.  FENiX vahvistaa asemaamme autonpesualalla entisestään ja tukee asiakkaidemme menestystä.

– Tammermatic Oy:n toimitusjohtaja, Pekka Komulainen

Ennennäkemätöntä puhtautta höyhenenpehmeällä pesulla!

Tammermatic FENiXin merkittävät kehityskohteet ovat älykäs ohjausjärjestelmä, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, räätälöitävissä oleva ulkomuoto näyttävine LED-näyttöineen sekä monet toimintavarmuutta tuovat, mekaaniset parannukset – ja kaikki tämä on toteutettu ympäristötekijät paremmin huomioiden.

Tammermatic FENiX on valmistettu Suomessa, ja se on ylpeästi Avainlippu-tuote. Pirkkalassa ainoana kotimaisena niin henkilöajoneuvojen kuin raskaan kalustonkin pesuun automaattisia ajoneuvojen pesulaitteistoja valmistava Tammermatic on toiminut jo vuodesta 1966, ja on esitellyt vuosien varrella lukemattoman määrän automaattipesua parantavia ominaisuuksia.

 

 

 

Kutsumme kaikki kiinnostuneet tutustumaan uuteen pesukonemallistoomme!

Tammermatic FENiX julkaistiin virallisesti keskiviikkona 7.2.2024 Tampereen Tavara-asemalla järjestetyssä kutsuvierastilaisuudessa.

Lue lisää Tammermatic FENiXistä Yhteydenottopyyntö